Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sándorfalvi edzőmeccs

2010.03.04

Sándorfalva SK – Tápé ESK 2-3 (0-2)

 

Tápé: Samu – Kovács H. Zs., Balog, Kovács H. Cs. – Mátó, Megyeri,Houssam,  Bakai – Kónya, Fodor, Szatmári. (Dombi)

 

gólszerzők: Fodor, Mátó (2)

 

A mérkőzésről: idei második felkészülési mérkőzésünkön –habár az eredmény nem tükrözi hűen, - magabiztos győzelmet arattunk a Homokháti csoport egyik bajnokesélyese, a Sándorfalva csapata ellen. Az „ifi” korú játékosokkal is megerősített hazai csapat bátrabban kezdett, az első percekben kicsit megilletődve játszottunk, nem sikerült a labdabirtoklásban fölényt szerezni, amire játékunk alapszik. Körülbelül 10 perc elteltével ébredt fel a csapat, Fodor harciasságának köszönhetően kerültünk helyzetbe, majd szereztünk vezetést, amit nem sokkal később Mátó okos megoldásának révén megdupláztunk.

 

A 2. félidő eleje megint haloványra sikeredett részünkről, a hazai nyomás erősödött, majd góllá érett, nem sokkal később egy, a kapuhoz közeli –jogtalanul megítélt –szabadrúgásból egalizálódott is az eredmény. Pár percre rá ismét Mátó volt eredményes, aki csapata 3., önmaga 2. góljával beállította a végeredményt. A lefújás előtti percekben Kónya Benedek szerzett újabb gólt, mint utólag kiderült szabálytalanul: a játékvezető a hazai kispad „kérésére” les címén érvénytelenítette.

 

Magabiztos győzelemmel folytattuk tehát a felkészülést, sikerült az utánpótlás szinten mindig erős Sándorfalvát saját pályáján megverni. Folytatás az UTC ifi csapata ellen, egy igazi erőfölmérő meccsen.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.